MOKSI & TANDOORI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moksi & Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 22:13 Heerlijk. en nog lekker warm
8 mei 2024 om 20:01 De roti is altijd top, met regelmaat bestellen wij hier. Maar er is 1 ding wat altijd fout gaat, en dat is als wij 2 drankjes bestellen, vrijwel altijd maar 1 bezorgd wordt bij het eten. Beetje jammer…
6 mei 2024 om 19:36 Afgegaan op het aantal sterren. En het was echt smaakvol. Precies op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Ik kijk uit naar andere gerechten.
4 mei 2024 om 12:53 Normaal is het lekker, maar vandaag had ik het idee dat het uit de magnetron kwam, de rotiplaat was hard en taai alleen het vlees was warm maar groentes en de bami waren koud. Hopelijk volgende keer beter. De smaak was gelukkig wel goed.
30 apr 2024 om 10:25 Ja echt heerlijk eten, precies goed. En het aller chilste, je kan de bezorger volgen!!!! 5 sterren
29 apr 2024 om 21:03 Helaas hadden ze een fout gemaakt. We hebben bijna 2,5 uur gewacht op ons eten. Ze drie keer aan de lijn gehad. Uireindelijk door tussenkomst Thuisbezorgd via de chat toch ons eten gekregen. Lekker was het wel.
28 apr 2024 om 21:57 Vond de vega roti beetje saai. weinig tahoe en tempe te bekennen. aardappelen niet helemaal gaar en saus ook niet super gevarieerd qua smaak. Ei zit er niet standaard bij. Had er meer van verwacht.
28 apr 2024 om 19:23 Wow! De kip was nog lekkerder dan normaal, erg mals en gewoon wow! Dank
23 apr 2024 om 22:31 bij afhalen stond 15minuten wat top was, maar na bestellen stond er 60 minuten wat niet top was. even langs gelopen en meteen ons eten gekregen, dus al met al een vlotte sessie
15 apr 2024 om 21:20 Ik bestel al jaren vega-roti bij Moksi, maar dit keer viel het toch wat tegen: harde (of zelfs groene) aardappels, te weinig saus en een ei krijg je er al niet meer bij... echt jammer- hopelijk volgende keer weer beter, want ze kunnen het wel!
10 apr 2024 om 10:51 Het duurde 2 uur voordat de bestelling bezorgd werd. Dit kwam doordat bereidingstijd een uur zou zijn en daarna de bzorger niet op tijd daar was. Het restaurant heeft goed contact gehouden en een extra gegeven. Heel lekkere roti.
9 apr 2024 om 8:47 echt ontzettende lekkere roti rol! ook de gevulde donut is top!