MOKSI & TANDOORI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1798 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moksi & Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:05 Was weer lekker en was prima op tijd
21 feb 2024 om 20:22 Langer dan 2 uur op de bestelling moeten wachten. Wat anders moeten regelen dus geen idee of het lekker was. Ik verwacht terugbetaling van mijn bestelling. Als de drukte te groot is moet de bestelling niet geaccepteerd worden!
20 feb 2024 om 14:10 De roti baccaljauw speciaal was perfect!
19 feb 2024 om 20:44 Extreem lekkere Roti lam, ze waren door de drukte wel eerst de extra Roti en de spekkoek vergeten. Deze werd met nabellen alsnog bezorgd met als extra verassing een zak Sodiro's chips en nóg een extra spekkoek met een attend sorry briefje erbij.
28 jan 2024 om 19:55 De wachttijd niks mee, maar dat het bijna koud aankomt snap io niet. De koerier fietste in één keer hier naartoe, dus de enigste optie is dat jullie het niet goed genoeg opgewarmd hebben. Voor een bestelling van meer dan 30 euro best jammer.
26 jan 2024 om 23:59 Lekkerste roti in utrecht!
26 jan 2024 om 22:10 Altijd lekker die roti vega
14 jan 2024 om 6:40 Prima roti alleen het ei kan beter!
2 jan 2024 om 14:35 Lekker eten met bijzonder smaakvolle sambal
30 dec 2023 om 20:51 Het eten was prima. Bezorging niet zo. Of een fout van Thuisbezorgd of van Moksi, maar bezorger stond aan de andere kant van Utrecht...
29 dec 2023 om 20:32 Ik heb nog steeds niets ontvangen, ruim 2 uur na bestelling. Maar dat kan ik niet eens aangeven bij hoe lang het duurde voordat de bestelling aankwam. Inmiddels wat anders geregeld voor eten. Ik verwacht volledige terugbetaling van de bestelling
28 dec 2023 om 18:27 Aardappelen waren niet gaar en de kip had een vreemde (na)smaak. Vroeger regelmatig hier eten gehaald, laatste jaar meermaals teleurgesteld; wij gaan op zoek naar een ander.