MOKSI & TANDOORI

MOKSI & TANDOORI Surinaamse broodjes & maaltijden

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1529 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moksi & Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 22:23 19u wilde ik mijn weten hebben dus voor dat tijdstip had ik mijn eten besteld en tijdstip bevestigd gekregen. Halverwege het proces kwam er ineens half uur extra tijd bij en uiteindelijk 3 kwartier later pas bezorgd.
19 mei 2022 om 19:49 Bezorging snel en netjes. Roti met kipfilet minder lekker dan ik gewend ben. Wat aan de droge kant. Hopelijk een eenmalige misser.
15 mei 2022 om 20:38 Weer lekker! Bezorgtijd zoals aangegeven.
13 mei 2022 om 19:42 If I want to loose weight I order this! Highly appreciated
9 mei 2022 om 7:19 De porties waren wel klein. Volgende keer toch weer Millies Corner
3 mei 2022 om 21:49 het eten was te zout en te eenzijdig, niet met liefde gemaakt.
28 apr 2022 om 21:19 Normaliter prima, maar nu al twee keer zeer ondermaats, alsof het een week oud is. Voordeel van de twijfel gegeven maar dat ze zoiets durven te serveren heel kwalijk.
23 apr 2022 om 21:39 Just delicious as always !
23 apr 2022 om 5:14 De vega roti was lekker vers en smaakvol. Bezorger was supervriemdelijk en had er voor gezorgd dat ze mijn opmerkingen hadden gelezen. Top!
18 apr 2022 om 8:58 Snel, maar niet zo goed. Taai vlees en sperziebonen ipv kouseband.
15 apr 2022 om 20:07 Best vegetarian roti in town!
10 apr 2022 om 20:20 Slecht! Koud! Te zout! Totaal niet Surinaams!